Röviden rólunk

Cégünk a jelenlegi formájában 1999-ben alakult meg mint családi vállalkozás.

Fő tevékenységünk a háztartási gépek javítása, főként hűtőgépjavítás, mosógépek, automata mosógépek, tűzhelyek, szárítógépek, hőtárolós kályhák, valamint mosogatógépek szervizelése, javítása, karbantartása Pécsett és környékén.

Mindegyik műszerészünk nagy gyakorlattal rendelkező szakmunkás, akik folyamatos továbbképzésben részesülnek, hogy az állandóan fejlődő technikai megoldásokat alkalmazhassák. Szervizvezetőnk immár 40 év szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Szolgáltatásainkról általában

A javítást Megrendelőnk otthonában végezzük el. A készülékek elszállítását csak akkor szoktuk végrehajtani, ha a munka fizikai, vagy környezetvédelmi okok miatt másképpen nem kivitelezhető. Szervizünk saját, alkatrészekkel és szerszámokkal jól felszerelt gépjárművekkel rendelkezik, ezért Ügyfeleinknek nem kell a hűtőgépek, mosógépek és egyéb meghibásodott háztartási gépek beszállításával fáradozniuk, szakembereink pedig rövid időn belül kiérhetnek a megadott címre.

A hazánkban forgalmazott hűtő-, mosógép-, villanytűzhely- és további készüléktípusok szinte mindegyikét javítjuk, Megrendelőnk idejéhez igazodva. Raktárkészletünk meglehetősen nagy, melynek segítségével a meghibásodott háztartási gépek 90%-át az első kiszálláskor azonnal meg tudjuk javítani. Amennyiben nem rendelkezünk a megfelelő cseredarabbal, annak beszerzését a nagykereskedelmi partnereinktől haladéktalanul megrendeljük, természetesen plusz költségek nélkül.

Az elvégzett munkáinkra azok értékétől függően 1-től 3 évig tartó jótállást vállalunk. A munka során keletkező hulladékok, veszélyes anyagok begyűjtését külön kérés nélkül elvégezzük. Vállaljuk továbbá új mosógépek, hűtőgépek és egyéb háztartási gépek üzembe helyezését, régi készülékek állapotfelmérését, fogyasztásmérését, szaktanácsadást.

Vállalkozásunk tagja a Pécsi Iparkamarának. Cégünk hivatalos Siemens és Bosch márkaszerviz.

Rólunk mondták

Különösen büszkék vagyunk arra, ha Megrendelőinkből visszatérő ügyfél, majd ismerős válik. Összegyűjtöttunk néhány visszajelzést azok közül, amikre mindig szívesen gondolunk vissza. Megrendelőink bizalma és megbecsülése cégünk igazi cégére.

Erzsébet

"Nyugdíjas vagyok, leállt a hűtőgépem. A fiatalember kijött és észrevette, hogy véltelnül kihúztam a hosszabbítót és ezért nem működik a masina. Semmilyen munkadíjat nem fogadott el."​

Károly

"Tizedik éve ismerem a céget, abban a hitben voltam, hogy apa és fia dolgoznak együtt. A telefonos kisasszonytól tudtam meg, hogy nem így van. De az idősebb szaki azt mondta a fiatalra, hogy simán elfogadná fiának. Ez azért sokat elmond egy vállalkozásról."

Katalin

"1958-as Szaratov hűtőmet is hajlandóak voltak elvállalni. Azóta is használjuk."